Autumn, I'm ready!

Hösten börjar komma, eller övergången känns nästan lite som vår elr hur? Jag har iallafall plockat fram mina favoriter ur höstgarderoben för utomhusbruk:
Skinnpajen: den har redan börjat klä små kalla kroppar i massor, i låtsas skinn föredrar jag (dessutom billigare förstås) finns på Lindex, H&M mm. Min favorit kommer från Lindex  och kommer allra troligast att inhandlas innan skolbörjan. Kenza har tex en skinnjacka själv.
Lindex Shop Online - Jacka Skinnpaj från Lindex, 399:-
Lindex Shop Online - Mössa Mössan är snygg och håller öronen dina varma, behöver man säga mer? Den här är från Lindex och kostar 59,50:-

  Åhh, vad fin elr hur? Och den blir ännu finare när man mixar ihop allt, den blir din för 270 danska(???), betalar man med kort växlas det.

 Ni vet hur man brukar kämpa med att få halsduken snygg innanför jackan? Den här ullKRAGEN gör jobbet!(lät lite reklam-aktigt). Kostar 299:-



Det där var mina höstfavoriter för utomhusbruk, jag skulle helst ha använt dom tillsammans med ett linne och ett par tajta jeans.Enkelt är snyggt!
Vantar, juste. Jag tycker att det är snyggt och tufft med skinnhandskar (fusk) i svart, men har man en skinnjacka till kan det hända att det blir liiite för tufft, jag vet inte riktigt.Stickade tumvantar tycker jag också är mysigt och gulligt, finns på tex. H&M Men här är skinnhandskarna iallafall, från H&M 249:- (Kan även där "avslöja" att Kenza även har skinnhandskar, antar att jag låter som en "Kenza-wannabe" men jag gillar bara hennes stil och nu råkade det vara skinnjacka och skinnhandskar som jag "lånade":) )



Puss o Kram!

Kommentarer
Postat av: Johanna

ja de är de verkligen

2008-08-12 @ 22:32:53
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

finafina grejer!

hoppas du har en bra kväll! kram!

2008-08-12 @ 22:49:02
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: nicole

myycket fina stuff. Jag längtar också till lite mer höstkläder hihi.

2008-08-12 @ 23:57:13
URL: http://nicoliis.blogg.se/
Postat av: Ida Björck

svar: ja den är söt :D



hösten kommer att bli mys :) ska nog också inhandla en skinnjacka :)

2008-08-13 @ 00:14:58
URL: http://idahbjork.blogg.se/
Postat av: caroline

F-R-Å-G-E-S-T-U-N-D i min blogg, ställ gärna en fråga eller två.





2008-08-13 @ 21:44:42
URL: http://carolinejo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-post: (Bara jag som får kika på den)

Har du blogg eller annan hemsida?

Vad ville du sötnos?

Trackback
RSS 2.0